Geriamo molio receptas >>>>>

Kaip gydomųjų priemonių nereikia ieškoti už jūrų marių – jos gali būti tiesiog po kojomis

    Dažnas žmogus, kai sveikata jį prispiria, ar prispiria (ta prasme įspaudžia į kampą) tinklinio marketingo specialistai, kurie teigia jog tik JŲ tik už jūrų marių esančiose stebuklingose žemėse randami stebuklingi produktai gali padėti susigrąžinti sveikatą, dažnai vyrą ar žmoną ar šiaip padeda užsidirbti milijoną kitą be pastangų... Deja, deja.... bet kai žmogau tau skauda ir nesijauti kaip norėtum – ko tik nesigriebsi, o dar ta kaimynė, kuri visus forumus skaito ir labai daug žino papasakoja jog iš tikrųjų – stebuklai tik darosi jei žmonės naudoja tokius produktus.
    Jums mielieji, Sveikatos Menas klubo nariai, norime pasakyti, jog dažnai tai, kas gali atstoti brangiausias užjūrio priemones, guli tiesiog žemėje, tiesiog ten kur Jūs galbūt stovite. Taip taip, būtent žemėje. Mes norime Jums atskleisti mažyte paslaptį, kaip atrodytų tokį paprastą žemės produktą kaip molį, galima paversti puikia gydymo priemone.
    Nuo senų senovės žmonės molį naudojo gydymui, jie puikiai žinojo apie molio ir šiaip žemės gydomąją galią. Rusų sakmėse sakoma jog Ilja Muromietis visada su savimi nešiodavosi gimtosios žemės saują drobiniame maišelyje, pasikabinęs ant kaklo. Nuo 1800 metų iki šių dienų, vystantis mokslo pažinimui, žmonės vis daugiau kreipė dėmesio į žemės gydomąsias savybes. Dabar mes jau žinome šimtus darbų kurie parodo, jog molio naudojimas gydymui, gali tapti puikia alternatyva vaistams.
Nesiplėsdami apie molio naudingąsias savybes (tai galima paskaityti A.Malovičko knygoje „Gydo dievas ir gamta“) mes duosime jums paprastą, bet veiksmingą receptą, kaip galite pasidaryti Gyvybės Vandenį, nenaudodami jokių užjūrio koralų.

Paimkite 1a.š. išvalyto geriamojo molio, supilkite į 1l vandens, pridėkite ant peilio galo Gintaro pudros miltelių leiskite pastovėti tamsoje 1 val. – štai Jums ir nuostabus Gyvas vanduo, praturtintas aktyviais mineralais, kurie tikrai lengvai pasisavinami, ir todėl tuos greitesnį efektą.


Jei norite paruošti gėrimą, kuriame būtų ypač aktyvios mineralų formos, kuris suteiktų natūralios energijos:

Į 1 l vandens, supilkite 1 a.š. išvalyto geriamojo molio, pridėkite 1 tabletę gintaro rūgšties ir 1 a.š. išspaustų citrinos sulčių, bei 0,5 a.š. obuolių acto – štai jums ir beveik visas Krebso (ląstelės kvėpavimo) ciklas su puikiai pasisavinamomis mineralų formomis.


Dėmesio, tokį vandenuką reikia laikyti tamsoje, o gerti tiesiog po 200ml kelis kartus dienoje, prieš tai žinoma gerai išmaišykite.