Reishi + Acerola
Sudėtis (vienoje kapsulėje):
  • Reishi 450mg
  • Acerolos (barbadosinės vyšnios) vaisius 150mg,.

Skirtas visapusiškai organizmo apsaugai, greitesniam gijimui po traumų ar operacijų, esant dideliam fiziniam ir emociniam stresui, padeda greičiau atsigauti po pervargimų, didina imunitetą.

Reiši (lian-čši), flamulina, gericium. Šiuos grybus medicinos tikslais naudojama jau 2500 metų. Reiši– ir dabar yra neatskiriama liaudies ir oficialiosios medicinos dalis rytų šalyse. O Tibeto medicina visiškai neįsivaizduoja gydymo be šio grybo naudojimo. Medžiagų, esančių šiame grybe (lentiinas, lentinanas) pagrindu Amerikoje ir Europoje sukurti vaistai, o papildų skaičių tikriausiai būtu sunku ir suskaičiuoti. Iš visų gamtos produktų, tokie grybai kaip Reiši neturi sau lygių pagal kai kuriuos sveikatos stiprinimo parametrus. Štai tik trumpas šių savybių sąrašas: Jie turi stipriai išreikštą priešvėžinį, antisklerotinį, imunomoduliacinį, hepatoprotektorinį, adaptogeninį, antistresinį poveikį. Pagal sugebėjimus padidinti potenciją ir protinį darbingumą Reiši yra pirmame geriausių gamtos produktų dešimtuke. Visiems alpinistams ir kalnų gelbėtojams griežtai siūloma su savimi turėti Reiši preparatų – jie 2-3 kartus gali padidinti žmogaus sugebėjimą iškentėti deguonies trūkumą, šaltį ir fizinį krūvį.
Reikėtų paminėti jog šių grybų auginimas mažai pasikeitė nuo XII amžiaus.

Vartojamas: 1 kapsulė tris kartus per dieną prieš pusryčius, pietus ir vakarienę.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Saugoti nuo vaikų.

Šiitake grybas


  
  Šis grybas onkologijos gydime susilaukė didžiausio pasisekimo po Japonijoje vykdyto socialinio projekto, kai valkataujantiems žmonėms buvo nemokamai dalijamas šis grybas (buvo paimtos dvi grupės – vieniems duodama shiitake kitiems tik paprastos krakmolo kapsulės), po 10 metų iš tos grupės kuri ir toliau valkatavo gatvėse, valgė bet kaip ir naudojo alkoholį – nesusirgo vėžiu nei vienas respondentas, tuo tarpu kitoje grupėje jų buvo beveik 40 procentų, tuo pačiu toje grupėje padidėjo kepenų ir inkstų susirgimų, bei padidėjo bendras infekcinių susirgimų skaičius. Šiuo metu mes turėjome antro pagal stiprumą grybo Reishi ekstraktų, bet dabar galime pasiūlyti ir patį geriausią – Shiitake ekstraktą.

Indikacijos:

· Onkologija; 
· Uždegiminiai procesai, tame tarpe chroniški; 
· Opos žarnyne, negyjančios žaizdos, pragulos; 
· Peršalimo ligos; 
· Nusilpęs imunitetas; 

Produkto negalima naudoti nėščioms ir maitinančioms motinoms. 

Naudojimas: naudojama po 2 kapsules per dieną, su maistu. Kursas ne trumpiau kaip 21 diena, po to daroma 7-14d pertrauka ir vėl kartojamas kursas. Naudoti ne mažiau kaip 3 kursus iš eilės, po to daroma 2-3 mėn pertrauka ir vėl kartojamas kursas.

Spirulina - žaliasis ateities auksas

Melsvadumblis spirulina -tai vienaląstis melsvai žalias dumblis natūraliai augantis šiltuose šarminiuose vandenyse arba auginamas pramoniniu būdu. Tai ypatingas ir natūralus 21-ojo amžiaus maistas ir nėra sintetinis, laboratorijoje sukurtas darinys. Tai nemirtinga gyvybės forma, ilgiau nei 3,5 milijardo metų verčianti saulės šviesą maistu. Spirulina yra unikalus vertingų maisto medžiagų , natūralių baltymų, mikroelementų, vitaminų ir fermentų šaltinis. Virš tūkstančio metų jo mitybines ir gydomąsias savybes vertina Afrikos ir Pietų Amerikos gyventojai.

Kodėl spirulina laikoma “žaliuoju ateities auksu“?
•  100 g spirulinos yra 65 - 71 g baltymų (3 kartus daugiau už sojų pupeles ir jautieną);
• spirulinos baltymai labai lengvai įsisavinami (įsisavinimo koeficientas siekia 85 — 90%), dėl to ypač tinka vyresniems žmonėms;
• spirulinoje yra 18 rūšių amino rūgščių, 8 iš jų nepakeičiamos, kai kurios iš jų augaliniame maiste praktiškai nesutinkamos;
• spirulinoje taip pat yra daug mikro ir makro elementų (Na, K, Ca, P, Mg, Fe, Mn, Se, Co, Cu, Zn),vitaminų, beta karotino, nukleino rūgščių, gamalinoleninės rūgšties, fermentų ir kt. Beta karotino jame yra 10 kartų daugiau nei morkose; vitamino B12, dažniausiai randamo gyvulinės kilmės produktuose, kiekis yra didesnis nei galvijų kepenyse ar jūros produktuose. Vitaminų B1 ir B2 spirulina turi daugiau nei daržovės ir vaisiai, o kalcio kiekiu prilygsta pienui.
• spirulinos melsvasis pigmentas fikocianas stimuliuoja nervų ir imuninę sistemas;
• spirulina beveik neturi cholesterolio:  valgomasis šaukštas (10 g ) spirulinos turi tik 1,3 mg cholesterolio
(pvz. didelis kiaušinis – 300 mg).


            Kodėl svarbu vartoti spiruliną

Moksliškai įrodyta, kad spirulina naudojama spręsti penkias pagrindines šių laiko sveikatos problemas:
  • stiprinti imuninę sistemą;
  • mažinti cholesterolio kiekį;
  • gerinti medžiagų apykaitą ir virškinimą;
  • skatinti natūralų organizmo išsivalymą ir jo detoksikaciją;
  • mažinti vėžinių ligų susirgimo riziką.


    Vartotojų nuomonė
Žmonės, vartojantys spiruliną, teigia, kad jie:
  • yra energingesni ir gyvybingesni;
  • išsprendžia viršsvorio problemą;
  • įvairias dietas ir organizmo valymo procedūras ištveria lengviau;
  • padidina atsparumą ligoms ir infekcijoms.
Spirulinos poveikis, ją vartojant reguliariai:
  • reguliuoti ir normalizuoti medžiagų apykaitos procesus, 
  • organizmui papildyti daugeliu maistinių medžiagų, būtinų organizmo gyvybinėms funkcijoms palaikyti: vitaminai, mikro  ir makro elementai, pakeičiamos ir nepakeičiamos amino rūgštys, fitofermentai, fitopigmentai ir kt.
  • stiprinti organizmo imuninę ir apsauginę sistemas,  antioksidantinis poveikis;
  • gerinti endokrininės, kraujotakos ir kraujodaros, šalinimo, lytinės, virškinimo ir nervų sistemų veiklą;
  •  arterinės hipertenzijos (aukšto kraujospūdžio) profilaktikai;
  •  cholesterolio kiekį kraujyje mažinimui; geresnei angliavandenių, baltymų ir lipidų apykaitai.
  • neutralizuoti ir šalinti iš organizmo toksinus, šlakus, sunkiuosius metalus ir laisvuosius radikalus; saugoti organizmą nuo radiacinio poveikio ir šalinti iš organizmo radioaktyviąsias medžiagas;
  • mažinti gliukozės kiekį kraujuje; pakeisti cholesteriną jo nepavojinga forma;  cukrinio diabeto profilaktikai, aterosklerozės, širdies ir kraujagyslių ligų (infarkto, insulto ir kt.) prevencijai; skatinti širdies ir kraujagyslių sistemos veiklos normalizavimą;
  • padėti esant chroniškam nuovargiui, fiziniam ir psichiniam stresui, miego sutrikimui, o taip pat esant nepalankioms ekologinėms sąlygoms, pakelti darbingumui.
  • skatinti ląstelių ir organų regeneracijos ir reparacijos procesus (greitesniam  žaizdų gijimui), todėl rekomenduojamas naudoti pooperaciniu periodu, persirgus hepatitu, esant kaulų lūžiams, opaligei ir kt;
  • pasižymi prebiotiniu veikimu, gerinti maistinių medžiagų virškinimą ir pasisavinimą;
  • didinti ištvermingumą esant dideliems fiziniams krūviams; didinti fizinį pajėgumą, greitinti reabilitaciją po didelių fizinių krūvių;
  • aktyvinti detoksikaciją; skatinti toksinės encefalopatijos požymių silpnėjimą; gerinti centrinės nervų sistemos funkciją; teigiamai veikti psichoemocinį foną.
  • sumažinti alkoholio, nikotino ir kitų narkotikų poreikį; esant ilgalaikiam nikotino ir alkoholio vartojimui, šalinti iš organizmo toksinus ir mažinti priklausomybę.

    Šiuo metu turime spirulinos tabečių 500 mg ir 750 mg, spirulinos meduje, spirulinos meduje su propoliu, traškios spirulinos, traškios spirulinos su čili ir spirulinos miltelių.