Svorio korekcijai--->>


Labai daug žmonių užduoda vieną aktualų sau klausimą - kokius papildus naudoti norint numesti svorio, atsakau:
 Jokio skirtumo jei jus nesilaikote optimalaus treniruotes ir mitybos režimo. Ir didelis skirtumas jei jūs jų laikotės. Nesigilindamas į tai kas destoma teorijoje čia išdėstysiu tiesiog keletą receptu, kurie man pasitvirtino praktikoje :)
L-carnitine 600 1 kapsule 3k dienoje, prieš maistą+guarapol 1 kapsulė ryte tik nubudus ir 1 kapsulė prieš pietus. Papildomai naudojama: 2k dienoje 30 min iki maisto "Sotumo Kokteiliai": 200ml vandens+0,5 banano+1 a.š. Sezamų aliejaus (na kodėl būtent sezamų manau tikrai rasite informacijos internete anglų kalba :) ) + 1a.š. avižų sėlenų + 1a.š. Kviečių gemalų + 1 putpeles kiaušinis. Viskas išplakama smulkintuvu arba mikseryje. Tai sotu ir nekaloringa. Galima naudoti visose svorio metimo programose.
Tai butų vienas iš bazinių kompleksų, žinoma tikras kompleksas yra veiksmingas kada sudaromas kiekvienam atskirai – tačiau ir šis duoda puikius rezultatus J Tiems kam reikia greito rezultato galite vietoje guarapol naudoti Thermo X 1 kapsulę ryte ir 1 kapsulę prieš pietus, arba 60 min iki treniruotės, o jei treniruojatės ryte - išgerkite 2 kapsules tik nubudus.
Tai du receptai, kuriu reikia laikytis kursais po 21 diena, su 7 dienų pertraukomis. Jei jus tikrai gerai susiplanuosite savo treniruočių ir mitybos režimą - rezultatais džiaugsitės jau po 12 mėnesiu :)