Pragulos


Galbūt ši tema nėra aktuali labai plačiai masei žmonių, tačiau tie, kurie susidūrė su ja, supras kodėl tai rašau.
Aš taip pat atėjau iš to „masės“ kuri apie pragulas žinojo tik iš nuogirdų. Žinoma, mokinantis medicinos pagrindų, teoriškai žinai kuo skiriasi kiekviena stadija, kokie audinių pakitimai, kokios higienos priemonės ir kokia jų profilaktika ir t.t. Tačiau visos šios žinios išsibraukia tada, kai susiduri su šiuo žmogaus skausmu praktikoje.
Praktiką teko atlikti slaugos ligoninėje, už ką esu be galo dėkingas Dievui ir Visatai, bei savo dėstytojams, kurie suteikė tokią galimybę, pamatyti ir pajusti viską pačiam. Buvau vyresnis studentas nei mano kolegos ir jau buvau matęs mirtį ir kančią, tačiau tas kvapas, vaizdas – atviri, pūnantys audiniai, žmogaus kančia, ką tenka patirti jau pirmąją dieną – padeda suprasti jog teorija ir praktika – tai visiškai skirtingi dalykai.
Čia pasidalinsiu tuo, kuo naudojantis tie, kurių artimiesiems tai aktualu, galės turėti savo rankose tikrą ginklą, padėsiantį gydyti žmogaus kūną, sielą turėsite gydyti patys.
  1. Šaltalankių aliejus: 50ml +13 kapsulių Natūralaus vitamino E (po 400TV)+30 lašų vitamino A – gerai sumirkyti marliniai tvarsčiai dedami ryte, o vakare dedamas Traumel tepalo tvarstis. Tai taikoma ant ant 1 ir 2 laipsnio pragulų. Į poodį leisti: Traumel – 1amp 3k per savaitę (aplink pragulą), Lymphomyosot (parduodamas tik vardiniu receptu) – 1amp per savaitę.
  2. Esant komplikacijoms ir 3-4 laipsnio praguloms atliekama ta pati tepalų kombinacija (tačiau nededama ant pragulos, o tepama aplink žaizdą), Traumel leisti po 1 amp kas dieną (pirmą savaitę, kitas 2 savaites reikia leisti po 3amp per savaitę), į poodį aplink žaizdą + Lymphomyosot – 1 amp 3k per savaitę į poodį. Taip daryti 3 savaites, po to 2 savaites pertrauką ir vėl pakartoti kursą. Taip kursai galimi 8-9 mėn. ir daugiau.

Papildomai, jei žmogus negali pats ryti, į maisto mišinį maišoma 45mg cinko gliukonato, arba citrato + išspaudžiamos 2 kapsulės Vitamino E (800TV iš viso)+kompleksas skistų B grupės vitaminų – tai visada gerina atsigavimą.

Ir žinoma – Jūsų meilė, malda ir Gyvas, kokybiškas maistas – tai visada yra tai, kas padeda geriau nei geriausi vaistai.