2012.02.17


Šiandien noriu pasidalinti savo patirtimi kaip sąnarius vėl galima padaryti lanksčius, o skausmas dingsta kaip blogas sapnas ir be NVU – nesteroidinių vaistų nuo uždegimo.
Kadangi visą gyvenimą sportuoju, be to pats kaip vaikas užaugau persirengimo kambariuose ir varžybų aikštelėse, todėl labai gerai žinau kas yra skaudantys sąnariai. Maždaug prieš penkiolika metų nuo neteisingo sportavimo mano kelių sąnariai skaudėdavo taip, jog lipti laiptais, pastovėti ilgiau nei pusvalandį nebūdavo jokių šansų, treniruotes darydavau – na juk ne vyriška skustis skausmu kai užsiimi pilno kontakto kovomis – susibintuoji, išsitepi tepalu ir ... naktį šokinėji iš skausmo kai pajudini kelius :)
O 2007m. kai Nacionalinei Krepšinio rinktinei pats sudarinėjau mitybą ir koregavau maisto papildų planą, pamačiau ką reiškia tikros kelių traumos ir skausmai.
Taigi čia parašysiu kaip pats išsprendžiau savo kelių skausmų problemą ir dabar padedu spręsti kitiems.
Žinoma iki tol kol teko rasti patikimas priemones išbandžiau krūvas tepalų, maisto papildų ir net vaistų – tikriausiai tuščių pakuočių būtų jau tikras kalnas :)
Visų pirma džiaugiuosi atradęs homotoksikologiją – homeopatijos pagrindu pagamintus vaistus, kūrių veikimas pagrystas klinikiniais tyrimais.
Vienas pavyzdys: Zeel T ir Hialurono rūgšties injekcijos pagal klinikinius tyrimus turi vienodą poveikį, tik Zeel T injekcijos kaina 10 lt, o Hialurono rūgšties – apie 200 lt – kaip jums skirtumas??? O jei sumaišyti Zeel T su Traumel S – veikimas prilygdavo kažkokiai mistikai, viena injekcija apie sąnarį – ir kitą dieną jau nebereikia Dolmeno, kuris šiaip būna kaip duona. Po trijų savaičių – jautiesi kaip naujai gimęs.
Taigi, paėmiau kaip pagrindą šiuos produktus: Zeel T ir Traumel S, leisdavausi aplink sąnarį poodį tris kartus per savaitę, trijų savaičių laikotarpiu, po to tik kas dieną tepdavausi prieš naktį to paties pavadinimo tepalu. Priedo atradau fantastišką produktą: FLEXIT DRINK (Nutrend, Čekija), esu bandęs daugybę maisto papildų, bet tokio veiksmingumo dar neteko matyti niekada! Ryte paimdavau 700ml vandens, sumaišydavau 1 kaušelį Flexit Drink ir ištirpindavau 1 tab Altajaus mumijaus (manau daugelis žino no jog Mumijos puikiai tinka kombinuoti gydant kaulų ir sąnarių ligas).Visą kiekį išgerdavau per dieną, prieš maistą. Darydavau tris kursus po dvidešimt vieną dieną, su septynių dienų pertraukomis tarp kursų. Po to darydavau dviejų mėnesių pertrauką ir profilaktiškai dar pakartodavau – kad niekada neprisiminti sąnarių skausmo :)
Be to, Flexit Drink nuvežiau savo močiutei – jai dabar 92 metai. Reikėtų jums pamatyti kaip atrodė jos vedas po mėnesio! Ne tik sąnariai nustojo skaudėti, bet įdomiausia jog raukšlės tarytum išsilygino! Manau tai galėjo būti dėl didelio hialurono rūgšties ir kolageno kiekio šiame produkte, todėl dabar jau daugelis moterų jį naudoja ir šiai problemai spręsti – oda tampa šilkine :)
Žinoma reikia nepamiršti,jog sąnariams reikalingi tempimo pratimai ir ypač gerai tinka PIR technika – post izometrinė relaksacija. Taigi, galite pasinaudoti mano patirtimi, tuo per paskutinius metus pasinaudojo daugiau nei 2000 žmonių – atsiliepimai buvo patys geriausi :)