2012 02 03


  Sveiki, tikrai senai buvau prisėdęs ką nors parašyti. Viduje jaučiu vėl pribrendusį poreikį skleisti žinias, nors kitą kartą iš šalies stebint Tiesos ignoravimą labai ilgai svarsčiau ar to reikia, ar tik gaišiu laiką. Bet, pagal Visatos statistiką, kai žmogui sakoma Tiesa, 95% žmonių tai priima kaip melą, o 5% tai priima kaip tiesą. Tačiau ir paskleidus melą – toks pats santykis priima melą kaip tiesą, o vis tie patys 5% supranta kas yra kas. Atrodo ko čia vargti tiems 5%, bet iš kitos pusės pagalvojus – tie penki procentai ir valdo pasaulį (na, taip bent jau sako masonų literatūra).
      Todėl pabandysiu kas dieną, kas savaitę ar kaip sakys mano vidus, parašyti šį bei tą iš savo patirties, tai ką darau kas dieną dirbdamas Žmogaus sveikatos stiprinimui.
Iš karto noriu atsiprašyti tų, kurie negali man prisiskambinti paskutinius du metus – nesinaudoju tuo daiktu, kuris vadinamas telefonu, taip kaip kiti „normalūs“ žmonės, nes devyniasdešimt procentų informacijos tik atima laiką – tai kas yra brangiausia. Juk sveikatą bent galima bandyti gražinti, o vėjais paleisto laiko – niekada.
     Dar kartais jūs manęs klausiate kaip aš galiu pamatyti tai, ką matau žmoguje – tiesa pasakius nežinau, tiesiog Visata davė tokią dovaną ir tiek, į tai per daug nesigilinu. Man pačiam tai kartais atrodo lyg oro plazdėjimas virš įkaitusio asfalto, o kartais tiesiog vaizdiniai, kur kūne yra sutrikimas, ritasi vienas paskui kitą, parodydami ką žmogus daro ne taip savo gyvenime su savimi. Dėl to kartais būna sąmonės sukrėtimų – eini pėsčiųjų perėja degant žaliam šviesoforo signalui ir bum,viskas tarsi 3D kine: pas vieną čia problema, pas kitą ten, o kitas turės sveikatos problemų po trisdešimties metų... Pradžioje būdavo noras pulti prie kiekvieno ir aiškint žmogaus problemą, bet kai perpranti Visatos veikimo principus – žinai, jog tai griežtai draudžiama. Kartais tiesiog medituodamas duodu klausimą savo pasąmonei, o po to gaunu atsakymus – tai per Torent iš Peterburgo ir Maskvos medicinos universitetų elektroninių, retų knygų saugyklų „išpumpuotų“ labai retų medicininių tyrimų duomenis, tai „netyčia“ gavęs dovanų retą antikvarinę medicinos knygą, ar „taip pat netyčia“ susipažindamas su Mokytojais (mokslininkais, gydytojais, žiniuoniais ar tiesiog tais, kurie mato Tiesą). Dabar į tai nebekreipiu dėmesio – žinau, jog kiekvienas žmogus kuris netingi paprašyti Visatos – visada gauna atsakymus, be to, atsakymus gauna net ir tas, kuris sąmoningai negyvena ir sąmoningai neprašo – tik jis tų atsakymų gyvendamas nesąmoningai dažnai neperpranta ir jam tai daugiau atrodo kaip Dievo bausmė, o ne dovana – ir čia dar viena klaidelė, vietoje to, kad susirgus sakytume“Ačiū tau, Viešpatie, už pamoką“ žmonės labai dažnai sako: „Už ką man???“. Na, o jei žmogus nesupranta – tai jam reikia pakartoti, ir kuo labiau nesupranta, tuo kartoti reikia garsiau ir griežtesniu tonu – koks gali būti pasveikimas tokiu atveju :)
     Todėl nesistebėkite taip – „Stebuklas, niekas nematė, o jūs iškart matote! Kaip Jūs tai suprantate kas vyksta mano kūne???“ Man tai atrodo tiesiog akivaizdu, o kaip tai matau net negalėsiu paaiškinti :)
Jei jums reikės mano pagalbos – Visata visad nukreips būtent tada, kada jūs galėsite suprasti Mokymą, o iki tol – mano išsakytos mintys jums pasirodys tiesiog medicininė ezoterika (juk ta kaimynė iš trečio aukšto, kuri viską žino, to negali paaiškinti) :)

Na, o šiandien parašysiu porą receptų pagirioms, juk tai taip pat sveikatos sutrikimas :) O receptus rašysiu tiesiog tokius, kokie praktiškai bandyti ir veikia, o ne nurašinėsiu ir knygų, todėl veikimo paaiškinimų nebus.