Patrauklios sudėties Omega rūgščių kompleksas
Mes jau daug žinome apie Omega rūgščių svarbą mūsų organizmui, tačiau menkai žinome, kiek kokių Omega rūgščių mums reikėtų, kaip jas naudoti, bei kokius produktus geriau pasirinkti: valgyti žuvį, gerti menkių kepenėlių aliejų, naudoti linų sėmenų aliejų ir dar gausybę produktų kurie yra rinkoje. Atsakymas būtų paprastas, bet tuo pačiu supainiojantis – reikia visų Omega rūgščių, nes tai gamtos taisyklė – Gamtoje nėra vieno išgryninto produkto, visada yra kompleksai, t.y. visuma.
Va čia mes pradedame painiotis – kaip taip galima, kur gauti tokį produktą tam, kad gautume visas rūšis Omega rūgščių? Žinoma, idealiausia būtų valgyti bent po 2-3 kartus savaitėje tikros, neužaugintos cheminėmis priemonėmis lašišos, skumbrės, silkės, ir kitokios žuvies, bei naudoti įvairiausias sėklas ar jų aliejus… Čia gerbiamas skaitytojas gali paklausti „... o kur gauti tokios žuvies ir kas gi galėtų sau leisti tokią prabangą?„ ir tai būtų visiška tiesa – praktiškai niekas iš eilinių žmonių neleistų sau to, ir žinoma tokiu atveju papuolama į liūdną PSO (Pasaulio Sveikatos Organizacija) statistiką – rizikos susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis, bei kitomis, nuo riebiųjų rūgščių deficito priklausomomis ligomis (http://www.who.int/dietphysicalactivity/publications/trs916/en/gsfao_cvds.pdf).
Mes Jums pristatome produktą – Animal Omega. Nekreipkite dėmesio į jo pavadinimą. Šis produktas pirmiausia buvo reklamuojamas sportininkams, kurie treniruojasi tikrai žvėriškai, tačiau mes galėtume pasinaudoti tuo, kas buvo sudėta geriausia į tokį produktą, savo sveikatai.
Animal Omega - sudėtos svarbiausios riebiosios rūgštys tinkamais kiekiais ir proporcijomis. Viso jame yra 6500mg Omega rūgščių, sudėtų į skirtingas kapsules, kas leidžia jas naudoti visos dienos metu. Be to jame sudėti natūralūs vitaminai A, D ir E, bei riebalų pasisavinamumą gerinančios priemonės.
Jums tereikės pakeisti jo naudojimo rekomendacijas savo poreikiams.
Naudojimo ypatumai:
Animal Omega – produktas, kuris skiriasi nuo kitų savo pagaminimo būdu. Viename dienos pakelyje yra 6500mg skirtingų Omega rūgščių. Vadinasi, jei norite profilaktiškai papildyti savo maistą įvairiomis riebiosiomis rūgštimis, jums pakaks naudoti 1 pakelį Animal Omega per savaitę! Tereikia jį išskirstyti po 1 kapsulę kas dieną ir viskas, to pakaks profilaktikai.
Tačiau jei norite daugiau – naudokite 3 pakelius per savaitę, išskirsčius skirtingu laiku, nurydami kapsules maisto pradžioje. Tokiu atveju Jūs gausite 19500mg Omega rūgščių per savaitę – sudarytų tiek iš augalinių šaltinių, tiek iš įvairių žuvų taukų. Tik pagalvokite, ar galėtumėte kažkur susirinkti po 1 kapsulę iš daugybės skirtingų buteliukų? Animal Omega tai išsprendė savaip – čia iškart galite nusipirkti vienu metu kelių buteliukų dozę ir tai Jums tekainuoja 4,5Lt viena porcija!

Animal Omega sudėtis:
Maistinė ir energinė vertė:
RPN
(1 pakelyje)

Kalorijų
60 kcal/253 kJ

Vitamino A
1465 µg
183%
Vitamino D
5 µg
100%
Vitamino E
6,7 mg
67%
OMEGA 3 RIEBIŲJŲ RŪGŠČIŲ KOMPLEKSO
(linų sėmenų aliejus, lašišų aliejus, menkių kepenėlių aliejus, silkių aliejus, ančiuvių aliejus, skumbrės aliejus, sardinės aliejus)
4000 mg

OMEGA 6 RIEBIŲJŲ RŪGŠČIŲ KOMPLEKSO
(agurklės aliejus, dažinio dygmino aliejus, nakvišų aliejus, sezamo sėklos)
2500 mg

OMEGA RŪGŠČIŲ PASISAVINIMO KOMPLEKSAS
(lecitinas, L-karnitinas, lipazė)
200 mg

RPN rekomenduojama paros norma