Troičiatka - gyvenimas be parazitų


Tikriausiai nėra žmonių kurie nežinotų garsaus sveikos gyvensenos ir natūralios medicinos propaguotojo G.Malachovo. Daugelis žmonių skaitė jo knygas, žiūrėjo jo televizijos laidas ar tiesiog literatūroje sutikdavo jo užrašytų receptų. Jums  mes norime pristatyti vieną iš žinomų organizmo valymo nuo parazitų formulių.

Žmogus ir parazitas – kas kurį?

Gydytojai pastebi, jog žmogus bent kartą gyvenime tampa bent vieno iš parazitų namais. Jie į mūsų organizmą patenka įvairiais keliais ir gali gyventi skirtingose jo vietose – virškinamajame trakte, raumenų audinyje, net smegenyse, akyse ir t.t. Parazitai mūsų kūne taip užsimaskuoja, jog juos labai sunku pastebėti. Juk tam kad nuolatos gautų maisto ir galėtų daugintis, parazitai turi likti nepastebėtais – tam kad jų niekas neišvarytų. Taigi, juos pastebėti sunku, tačiau jų buvimas organizme nepraeina be pėdsakų:

Parazitai išsekina organizmą naudodamiesi jo maistinėmis medžiagomis (ne kalorijomis) 
Sutrikdo normalų organų ir sistemų darbą užkrėsdami juos toksinais 
Organizme sukeliamas disbalansas, kuris provokuoja ligų atsiradimą. 
Gelmitozės (parazitų invazijos) dažniausiai esti chroniško pobūdžio ir sukelia „šeimininko“ organizme funkcinių ir organinių sutrikimų grandinę.

Parazitinės infekcijos gali būti daugelio ligų simptomais nieko neįtariančio žmogaus organizme. Ligos, sukeltos būtent parazitinių infekcijų yra pačios populiariausios, kai kurie tyrimai rodo, jog parazitai gali tapti net širdies infarkto priežastimi. Taigi, didžiosios daugumos chroniškų susirgimų priežastimi gali tapti parazitai, egzotoksinai ir endotoksinai. 





Recepto sudėtis:

Paprastosios bitkrėslės žiedai ir ekstraktas: turi antimikrobinių, antiparazitinių savybių, pasižymi priešuždegiminiu ir nuskausminamuoju veikimu.
Karčiojo kiečio (pelyno) žolės milteliai ir ekstraktas: turi labai platų priešparazitinio ir priešgrybelinio veikimo spektrą, gerina ir harmonizuoja žarnyno veiklą, skatina skrandžio sulčių išsiskyrimą, stimuliuoja tulžies nutekėjimą.
Gvazdikų žiedai: stiprus antiseptikas, stabdo rūgimo ir pūtimo procesus organizme, stipriai veikia prieš suaugusius parazitus, taip pat naikina jų kiaušinėlius

Organizmo valymas pageidautinas: 

Kai jūsų šeimos nariai turi parazitų (patvirtinti laboratoriniai duomenys)
Kai galvojate jog galite turėti parazitų, arba jų invazijos profilaktikai 
Jei turite išbėrimų, spuogų, esant seborėjai, hiperkeratozei, pigmentinėms dėmėms, ankstyvoms raukšlėms, plaukų slinkimui, nagų lūžinėjimui ir silpnumui. 
Turint polipų, dažnai sergant peršalimo ligomis, angina, sinusitu, esant jėgų stygiui; 
Sergant šlapimkanalių infekcijomis; 

Naudojimo būdas:

Suaugusiems po 3 kartus dienoje, valgio metu. Naudoti kursu 6-8 savaites. Kurso trukmė ir nepertraukiamumas labai svarbūs, nutraukus anksčiau nepasiekiamas medžiagų koncentracijos lygis, padedantis įveikti parazitus.