Organizmo valymas: Čingischano ir Malachovo receptų praktinis naudojimas --->


Sveiki mielieji, šiandien noriu pasidalinti informacija apie organizmo valymą.

 Manau nėra nei vieno sveikos gyvensenos entuziasto kuris nėra valęsis organizmo kokiomis nors priemonėmis, o jau knygų knygelių šia tema – nors namus statyk iš jų. Tačiau paprastam mirtingajam dažnai kyla klausimas: tai kokį gi man receptą pasirinkti ir kaip nenusiusti savo vieno ar kito organo, o galbūt ir savo puoselėjamo kūnelio pas Abraomą, ar kokią kitą vietą, iš kurios dažniausiai negrįžtama (na kai kam pasiseka, bet nepainiokime išimties su taisykle). Todėl pagalvojau jog verta jums parašyti dviejų receptų sintezę, apie kuriuos atskirai pasakojo tokie sveikatos puoselėtojai kaip Malachovas ir Ogulovas.
Kaip jau rašiau anksčiau – esu praktikas, visada pabandau tai ką išgirstu ir kas man yra įdomu (na, pabandžius virš tūkstančio produktų per 15 metų, visgi atsiranda patirties kas yra kas šiame nuostabiame reklamos pasaulyje J  ), bet tikrai negalėčiau pasakyti jog tai tiks būtent Jums, juk kiekvienas iš mūsų yra unikalus Dievo tvarinys.
Na štai ir pats receptas:
 Čingischano receptas: galvutę česnako nulupame ir supjaustome vidutinio dydžio gabalėliais, visą galvutę reikia išgerti, BŪTENT išgerti, o ne kramtyti, 1val iki miego, užgeriant pasukomis. Tik jokiu būdu nekramtykite! Visų pirma, jei kramtysite, tas kuris miega su jumis pabėgs į kitą kambarį, arba dar blogiau – kitą butą, visų antra – tikrai sužinosite kas yra skrandžio skausmas. Jei česnakas praryjamas nekramtant – neišsiskiria jo sultys ir į dvylikapirštę ir plonąjį žarnyną bei tolimesnį kelionė maršrutą jis patenka gabalėliais. Manau jau supratote mintį? Masė gabalėlių veikiama peristaltikos (ritmiški žarnyno susitraukinėjimai) slenka tolyn prieš save vydama viskas kas juda, turi akytes, kojytes ar šiaip puikiai atrodo – tolyn link galutinio kelionės taško, unitazo. Ryte viskas kas buvo - tas išeina (čia veikia auksinė Merfio taisyklė – nėra to blogo kas neišeitų). Žinoma, patarsiu praktiškai – po jūsų ten geriau tegu niekas neina bent porą valandų, patikėkite, suprasite kodėl kai pabandysite šį receptą.
Na o kad būtų užtikrinčiau, kartu reikia išgerti Troichatka, tai Malachovo knygose aprašomas receptas: Bitkrėslė+gvazdikėlis+pelynas. Tris kapsules išgerti kartu su česnaku.
Ogulovas sako jog tokį receptą galima kombinuoti ir su Vermoks vaistais  (http://www.cleverdog.ru/vermoks.html), nebandžiau, bet atrodytų visai logiška J
Kaip ir visur – nepersistenkite J