Ką daryti jei geriant kokteilius pučia vidurius ir nevirškina produktų?


Ši problema pakankamai aktuali – per visus tuos tiesioginio bendravimo su žmonėmis metus, teko išklausyti daugybės nusiskundimų apie tai, jog geriant kokteilius (tiek lieknėjimui, tiek maistinius) pučia vidurius, arba dar daugiau – tiesiog pradedama viduriuoti.
Na ką čia pasakysi, gyvename laikotarpiu, kai antibiotikai oficialiai leistini piene ir kituose gyvuliniuose produktuose, dėl to mūsų žarnyno veikla žinoma nepagerėja. Todėl, jei jau turite tokią bėdą, galite išbandyti patikimą būdą jai išspręsti:
Tris kartus dienoje prieš maistą, su dideliu kiekiu vandens (200-300ml) išgerkite 1 kapsulę NARINE bakterijų (jas renkuosi todėl, jog mano manymu, tai efektyviausiai veikiančios kultūros mūsų rinkoje, o ir kaina nedidelė J  ) + 1tabletę MULTI ENZYME (Scitec Nutrition) (jį pasirinkau todėl, jog jame yra ne 3 fermentai kaip įprastai, bet 10 virškinimą veikiančių medžiagų – o tai, mano nuomone,  jau didelis pliusas J ). Gerti reikia 14 dienų, po to daryti 7 dienų pertrauką ir vėl pakartoti. Pakanka 3 tokių kursų. Nors poveikis jaučiasi jau po pirmojo išgėrimo.
Kitas būdas: tiesiog plakdami bet kokį baltyminį ar „geinerio“ kokteilį išardykite 1 kapsulę NARINE ir įdėkite papildomai 1 tabletę MULTI ENZYME. Patikėkite – skirtumas akivaizdus!!!

Arūnas Atraškevičius