Svorio korekcijos priemonės – „riebalų degintojai“-->


Svorio metimas, reljefiški, ryškūs raumenys… kam tai nėra svarbu? Net ir tas kuris sako, jog sportuoja tik sveikatingumui, paslapčia svajoja apie tokius raumenis. Tačiau šis kelias yra labai sunkus ir, deja, pilnas nusivylimų…Taigi, reikėtų pirma išsiaiškinti kokios svorio prieaugio priežastys.
Visi žinome – mūsų gyvenimas valdomas priežasties ir pasekmės dėsnio: jei plaktuku pataikysime per pirštus, pajusime skausmą – smūgis yra priežastis, skausmas – pasekmė. Antsvorio atsiradime – netinkama mityba ir nejudrus būdas yra priežastis, o antsvoris – pasekmė. Pašalinus priežastį pasekmė išnyksta savaime. Kaip matote, mes nesakome, jog papildų naudojimas jums padės numesti svorį – tik laikantis mitybos kontrolės ir teisingo treniruočių planavimo galima pasiekti rezultatą, o teisingas papildų naudojimas gali šį procesą paspartinti iki 1,5 karto.
Tad kokia ta netinkama mityba? Pirma tai nederintinų produktų naudojimas kartu – mėsa su bulvėmis ar ryžiais, po maisto geriamas skystis, cukraus ir saldumynu naudojimas, gazuotų gėrimų naudojimas… Autoriai, (Vydūnas 1920, 1922, K.Dineika 1978, 1984, Shelton 1978, P.Breg 1980, Malachov 2001, 2008 ir t.t.) kurie praėjusiame ir šiame šimtmetyje (apie senesnius šaltinius jau nebeverta ir užsiminti) aprašė šių procesų kenksmingumą sveikatai ir kūno grožiui, tikriausiai jau butu užkimę bepasakodami kaip šie procesai paveikia mūsų sveikatą, nes mes nelabai mėgstame jų klausytis… Nepakeitus šio požiūrio į mitybą sunku būtų sulaukti bent kokių didesnių rezultatų kūno formavime. Tačiau jei pakeisime požiūrį ir naudosime subalansuotus maisto papildus, jau per tris mėnesius mes pasikeistume neatpažįstamai.
Na, o kas yra maisto papildai? Tai medžiagos, kurios sukurtos remiantis biochemijos logikos dėsniais, ne teoriniu, o praktiniu pagrindu (teoriškai kai kurie produktai turėtų veikti, o praktiškai tai visiški niekalai). Produkte suderinamos tik tam tikros medžiagos, surinktos būtent tokiu ir ne kitokiu santykiu – būtent medžiagų tarpusavio santykis, o ne medžiagų kiekiai, lemia produkto veiksmingumą. Kaip ir kiekvieno kokybiško produkto pirma taisyklė:  primum nil nocere – pirmiausia nepakenk.
Mes siūlome Jums jau patikrintus ir atrinktus maisto papildus, kuriuos tikrinome ne vienus metus – mūsų patirtis, Jūsų sėkmė.
Arūnas Atraškevičius