---> Baltų Galia – pasitik vasarą lieknas!

Sveiki, mielieji sporto ir sveiko gyvenimo entuziastai ir gerbėjai. Praeitame savo straipsnyje rašiau vieną receptą skirtą raumeninės masės auginimui, todėl dabar manau būtų sąžininga parašyti receptą kaip atsikratyti riebalinės masės prieš vasarą (vieną receptą jau Jums rašiau, todėl šį galima būtų pavadinti NR 2 ).
Žinoma, joks papildų naudojimas neturi reikšmės, jei jūs nesilaikysite optimaliai subalansuotos mitybos ir optimaliai subalansuoto fizinio krūvio plano. Juk maisto papildai – tik paspartina tą rezultatą kurį ir taip gautumėte per ilgesnį laiką besilaikydami šių planų.
Na o į mane žmonės daugiausia kreipiasi tokiu klausimu – kaip apriboti savo apetitą ir kaip laikytis TRIJŲ AUKSINIŲ LIEKNĖJIMO TAISYKLIŲ :
valgoma turi būti mažiausiai 5 kartus, o optimalu 6 kartai dienoje
VISIŠKAI negalima naudoti JOKIŲ saldumynų ir JOKIŲ kepinių 6 DIENAS PER SAVAITĘ (7 dieną galima pasilepinti )
Mėsos JOKIU BŪDU NIEKADA negalima valgyti su niekuo išskyrus daržoves (jokių kruopų, bulvių, makaronų ar duonos – JOKIŲ! )
Šios taisyklės vadinamos auksinėmis būtent todėl, kad tie kurie jų laikosi 100% visada pasiekia Auksinį rezultatą.
Čia labai gelbėja „Baltų Galios“ ir „Sveikatos Meno“ kokteilis – „Sotumas“ Tai visiškai nekaloringas ir tikrai sotus kokteilis, tinkantis tada kai norisi saldžiai ir reikia greitai pakeisti vieną kitą maitinimosi kartą. Toks kokteilis yra geriamas 30min iki maisto, jei po jo dar norisi valgyti, arba geriamas vietoje vieno ar dviejų maitinimosi per dieną (pvz. vietoje priešpiečių ir vakarienės).
Na o čia šio kokteilio receptas:
200ml vandens (tik vandens) + 1 bananas + 1v.š. Baltų Galios Whey Natural Pro (be jokių priedų) + 1 išardyta kapsulė Guarapol + 1v.š. linų sėmenų aliejaus + 1a.š. avižų sėlenų (yra prekybos centruose) + 1a.š. kviečių gemalų. Viskas išplakama smulkintuvu arba mikseryje.
Šalia galite naudoti tokią maisto papildų schemą:
Moterims: Tone,n,Tighten – 2 kapsulės ryte prieš maistą ir 2kapsulės prieš pietus (treniruočių dieną šios kapsulės išgeriamos 30min iki treniruotės) + Carni X – 1kapsulė 3k dienoje, 30min iki maisto. Naudoti 3 kursus po 21 dieną su 7 dienų pertraukomis.
Vyrams: Universal Fat Burner – 2 tabletės ryte prieš pusryčius ir 2 tabletės prieš pietus (treniruočių dieną šios tabletės išgeriamos 60min iki treniruotės) + Acetyl L Carnitine – 1kapsulė prieš pusryčius + Carni X – 1kapsulė 3k dienoje, 30min iki maisto. Naudoti 3 kursus po 21 dieną su 7 dienų pertraukomis.

Arūnas Atraškevičius